Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Coğrafi Yapı arrow En Çok Yetişen Sebze ve Meyveler
En Çok Yetişen Sebze ve Meyveler

Batman`da Yetiştirilen Organik Turp Kapışılıyor

09.12.2009 15:10

(IHA) Genetiği Değiştirilmiş Organizmalı (GDO) ürünler tartışıla dursun GAP idaresinin Sosyal Gelişim Projesi kapsamında Batman Tarım İl Müdürlüğü tarafından eğitilmek üzere Amerika Birleşik Devletleri’ne gönderilen çiftçilerin yetiştirdiği organik ürünler görenleri şaşırtıyor.

Batman merkeze bağlı Kuyubaşı köyü muhtarı Vehbi Gönülaçar, ABD’de gördüğü eğitim sonrası yetiştirdiği organik ürünlerden az masrafla çok verim aldıklarını ifade etti. Tarım İl Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan bir heyetle birlikte 2008’in 7. ayında ABD’nin Washington eyaletinde bulunan Maryland Üniversitesi’nde 38 gün çiftçilik ve zirai ürünler üzerine eğitim gördüklerini belirten Gönülaçar, "Tamamen organik olan ürünlerimiz meyvesini verdi. İlk etapta turp ve marulu kendi bahçemizde yetiştirdik. Doğal

Başkanımızın Mesajı

Sample Image

Özel Referans Eğitim Kurumları

BADER DERNEĞİ

-----BADER-----

Derneğimize verdikleri maddi ve manevi desteklerinden dolayı ÖZEL REFERANS EĞİTİM KURUMLARINA teşekür ederiz. Adres:Şirinveler meydanı/İstanbul Tel: 0212 653 83 93 not:Batmanlılara özel indirim uygulanacaktır

-----BADER-----

BADER

Site Yönetimi
Sitemiz ile ilgili görüşlerinizi ziyaret
Ziyaretçi Defteri - Görüşleriniz bizim için değerlidir...

Kayıp Parola?
Hesabınız yok mu? Kayıt Ol

Gerekli Linkler

sitene ekle

Müzik Kutusu

Error:
Adobe Flash Player needed.